Ребята, когда подключался всё было ОК. Потом в начале апреля интернет пропал на две недели. Техподдержка все две недели морозилась. То нет денег, то вам включат в самом сором времени, то у вас всё работает.или может быть у вас антенна направлена не на ту станцию. Вроде бы мне нечего делать и я буду перенаправлять антенну незнамо куда. Вообщем приехал техник по колдовал с антенной и с роутером и заработало... До воскресенья. С воскресенья повторяется та же история. Никто в компании не может дать четкого и понятного ответа. Я принял решение не платить аферистам. И вам не советую.
Относительно скрости. При подключении в январе были заявленные 5 М бит. в последнее воскресенье в два часа дня прищол сосед померять скорость и с намерением подключаться. В восресенье было 2.2 м бит. после какнал вообще сдох...
Павел мабуть писав на емоціях. В реальності ситуація дещо інша.
1. Два тижні тому до нього приїзжав майстер. Проблема була не в швидкості принципово, а в технічних проблемах з обладнанням. Майстер їх усунув. Павел лишився задоволений.
2. Вчора Павел написав нам на пошту, що майже відразу послуга знову пропала. За 2 тижні ми нажаль не бачили від нього звернень, про те, що в нього знову з'явилися проблеми.
3. Вчора ж ми відреагували і запропонували майстра знову. Час приїзду був погоджений на сьогодні на ранок.
4. Вчора ж Павел сказав, що в нього все Ок і майстер йому не потрібен.
5. Павел, в майбутньому, якщо у вас будуть виникать технічні проблеми пишіть на пошту або в ЛС мені. В мене є підозра, що з вашої антеною можуть бути проблеми. Ми її можемо поміняти при потребі.
ПС. За період неякісного Інтернету ми зробимо перерахунок.
Всіх зі святами та стабільного вам Інтернету.