Хай Божа Матір Вас охороняє, а Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес - Христос Воскрес!
Добрий вечір. Не мав доступу до інтернету, тому не читав Форум і не відповідав на питання.
Почну з кінця. Ваша пропозиція, retribution just, стосовно введення питань до порядку денного Ради на 03.05 запізніла. Я скликаю позачергову Раду на 11.05 на 11.00 в будинку Правління, основне питання - підготовка конференції і, в тому числі, будуть розглянуті Ваші пропозиції, підтримані на форумі. Однак, хочу зауважити, що ультиматуми
У разі відсутності таких питань на порядку денному, та прийняття негативного рішення , вважатимем як вашу особову матеріальну зацікавленість.
є неконструктивним способом спілкування. Тиску не приймаю!
Для Aleks.
что на дорогу дайте по 200 грн потому что так хочется
. Дивіться вкладений документ. Елементарний підрахунок, який Ви навіть не спробували зробити: 100 грн х 6 метрів ширини дороги х 6 км по вул.Прибережній = 3млн.600тис. грн. Тепер рахуємо внески: 200грн. х 2750 = 550 тис.
Скоріше за все нам коштів хватить на ямковий ремонт та приведення в порядок кінцевої зупинки автобусу. І лежачих поліцейських встановити. А кошторис складати доцільно коли в наявності маємо 75% відсотків орієнтовної суми, а не 20%. Що до "электропроектов". Читайте моє попереднє роз'яснення. Якщо це Вас не влаштовує, зробіть розрахунки реконструкції мереж 0,4 кВ ТП-1 самі, надайте в Правління, або на Форум, де знайдуться кваліфіковані фахівці які приймуть, або забракують Ваші розрахунки.
Для Викуся.
По поводу подачи воды...в частности на Лесной, ее нет вообще!!!! как впрочем во все выходные и праздники !!Где справедливость, ведь платим все одинаково ???
. Вы в Правление обращались? Знаю, что была авария. На днях (7-8.05) запустят 3-й насос.
[вложение удалено администратором]