Доброго вечора.
Надаю обіцяне Жені.
У Вайбері я виклав інформацію про вартість реконструкції частини вул.Нарцисів довжиною 270 метрів з устаткуванням, матеріалами та роботою тільки щоб показати недолугість претензій деяких членів Ради стосовно прогнозної вартості у 40 тис.грн, яку я зробив на прохання тодішнього голови правління Козюка С.С. робота була виконана навесні 2020 року і, якщо не помиляюся, за роботу було перераховано 32,5 тис.грн. Матеріали та устаткування були придбані Правлінням протягом 2019 року. До речі, провода СІП було куплено близько 500 метрів і ще в 2019-му році виконано роботу по вул. Горобиновій за проектом 25/04-2019. Після Конференції 2019 Радою було заборонено виконувати роботи і провід СІП всю зиму пролежав на вулиці, як і інші матеріали. Заборона, з моєї точки зору, формальна, тому що в Кошторисі була пропущена позиція "Реконструкція електромереж". Козюк С.С., всупереч Раді, дозволив роботи, за що і отримав "негатив" від Ради.
Зараз, на моє прохання, мій знайомий додав витрачені матеріали на свій вибір та переслав мені кошторис для того, щоб я показав непрофесіоналам істинну вартість реконструкції. До речі, напруга на прикінечних підключеннях в червні місяці не була нижчою 215 вольт.
Женя, якщо у Вас є програмне забезпечення, я можу Вам дати основні показники для розрахунку реконструкції вул Нарцисів ділянки від 35 по 74 будинок для запиту цінової пропозиції.