Шановні садівники!
23 травня 2015 року відбулись загальні збори ради, правління та голів садівничих товариств МСТ «Дружба».
Були присутні : Голова Ради - Закатянський В.Д.;
Голова правління - Полулях Р.Я.;
Члени Ради - Гончарова А.Н.; секретар;
- Мітюк А.І.;
- Гулько І.Б.;
- Петренко Г.П.;
- Нікітюк Н.Б. ;
та 52 особи - голови садових товариств.
СТ Чайка, Рассвет-3, Нива, Бузок, Бузок-2, Авіатор, Біолог, Промисловий, Морське, Колос, Ручеек, Кооператор, Лепсовець, Енергетик-2,-3,-4, Калинове, Будматеріали, Мрія-1, Атом, Медик, Супутник, Науковець, Елеватор, Ясень-1,-2,-3, Градобудівник, Економіст, Бояришник, Тракт, Романтик, Енергія, Битовик, Зодчий, Славутич-2, Авторемонтник, Локомотив, Свекловод, Товариш, Світанок, Волна, Імпульс, Меркурій

.
Інші голови садових товариств (42 особи

) – були поінформовані, але, на жаль, не знайшли можливості взяти участь особисто, або, хоча б, надіслати заступника, секретаря або когось з членів товариства .
Порядок денний:
1. Представлення громаді Голови Правління МСТ «Дружба» Полуляха Р.Я..
2. Розгляд питань з підготовки Конференції.
2.1. Обговорення питання передачі на баланс організації-постачальника Київобленерго лінії електропередачі 10 кВ.
2.2. Формування видатків на 2015-2016 роки на послуги по забезпеченню життєдіяльности Масиву.
3. Різне.
Ухвалили:
Призначити комісію по електроенергетиці МСТ «Дружба»у кількості 3-х осіб:
Ястремський В.О.: голова комісії;
Христюк М.М.(СТ «Зодчий»),
Рубан П.С. (СТ «Енергтик-4») -члени комісії.
Призначити бюджетну комісію МСТ «Дружба» з формування тарифів та кошторису доходів і видатків МСТ «Дружба» на 2015-2016 у складі:
Жорова Г.Я. («Енергетик-2») – голова,
Клименко А.В. (СТ «Меркурій»),
Васильєв Ю.К. (СТ «Рассвет-3»),
Йовенко І.І. (СТ «Енергетик-3») - члени комісії:
З повагою,
Рада та Правління МСТ «Дружба»