По кадастровому номеру ділянки вони шукають розташування. Адже це вам просто і зрозуміло як дістатися до вас. А сторонній людині, яка тут була всього декілька разів у житті, і з них - жодного на вашій вулиці...

Я теж вже підключився - 6 числа. Вказував GPS-координати з гугля і адресу (СТ, вулиця, номер). Контактував через Telegram. На їх сайті є всі потрібні контакти:
https://interlan.com.ua/#contact.
Пообіцяли підключення протягом місяця-двох. Але десь за тиждень чи два зателефонували і запропонували мало не "завтра з ранку". Звісно, що посеред робочого тижня бути на дачі я не зміг. Тому за кілька ітерацій домовились на ранок неділі.
Десь за дві години до вказаного часу зателефонував хлопчик і вибачився, що не встигає. Але йому назначили на дев'яту ранку, а мені - на десяту. Тож, приїхав він вчасно.

Не знаю, що саме там йде у Ровжі чи до наших дач, але до моєї хати точно йде оптика - паяли при мені.

Тарифи для нашого "села" окремі, на сайті їх нема.
до 10 мбіт/с - 150 грн/міс (зовнішня ip адреса + 60 грн/міс)
до 30 мбіт/с - 200 грн/міс (зовнішня ip адреса + 60 грн/міс)
до 100 мбіт/с - 250 грн/міс (зовнішня ip адреса + 60 грн/міс)
до 200 мбіт/с - 350грн/міс (зовнішня ip адреса+ 60 грн/міс )
до 500 мбіт/с - 500 грн/міс (зовнішня ip адреса + 60 грн/міс)
Змінювати тарифи можна раз на місяць - активується з першого числа. Ну, не заморочуються хлопці з перерахунками.

Результати тесту поки не буду давати, бо пакет у мене R30, і WiFi-роутер старий. Коли зроблю дротове підключення чи хоча б новий маршрутизатор, то можна буде перевіряти. Але проблем не має бути - активного обладнання від Вишгорода до нас нема, а оптика - або працює, або ні.