Автор Тема: председатель правления МСТ "Дружба"  (Прочитано 100275 раз)

Оффлайн Диод

• Администратор
  • Участник
  • *
  • Карма 690
Фін звіт за вересень 2021
Ровжи - как много в этом слове для сердца дачника слилось!)

Оффлайн Диод

• Администратор
  • Участник
  • *
  • Карма 690
Фін звіт за листопад 2021!

Оффлайн Диод

• Администратор
  • Участник
  • *
  • Карма 690
Фін. звіт грудень 2021

Оффлайн Диод

• Администратор
  • Участник
  • *
  • Карма 690
ПРОТОКОЛ № 1/ 23.01.2022 року
засідання Ради
ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ МАСИВ САДІВНИЦЬКИХ ТОВАРИСТВ «ДРУЖБА»
(версія МСТ «ДРУЖБА»)

Оффлайн Данило

• Участник
  • **
  • Карма 7
  • Массив: Дружба
Наказ про поновлення на посаді Голови Правління Безрукова Валерія Терентійовича

Оффлайн Данило

• Участник
  • **
  • Карма 7
Про інформування особового складу МСТ "Дружба" стосовно можливих рейдерських дій і підпорядкування працівників

Оффлайн Данило

• Участник
  • **
  • Карма 7
       Звернення Голови правління  Безрукова В.Т.

Шановні садоводи!
               Ви вже прочитали на наших сайтах про те що 24.01.22 р Апеляційний суд підтвердив рішення суду першої інстанції про незаконність обрання Конференцією до складу Ради Положенцева  С.В., Купрійчука Д.В.  і Сороки К.І., як не членів МСТ, про відміну рішення про  звільнення мене з посади Голови Правління і призначення головою  Сінгаєвського К. І. , а заступником Фурсу О. В. Постанова вступила в законну силу і внесена в єдиний Реєстр .         
              Період незаконних рішень, паплюження статутних вимог пройшов. Ми попереджали. Да, часу знадобилося чимало. Суди виграні. Період коли нами керували популісти і невігласи, які підвели масив до краю прірви закінчується. Завдяки їм ми три роки існуємо без легітимного скликання вищого органу керівництва МСТ - Конференції.
              Я повертаюсь, згідно рішення судів, але  не на довго – до проведення  Конференції.  Щоб випередити різні чутки і вимисли зразу обіцяю письмово, що я не буду робити. Я не збираюсь і точно не буду вимагати грошову компенсацію за рік  вимушеного безробіття.   Я не збираюсь комусь мстити.  Члени Ради які залишились, є легітимними і можуть знайти  консенсус  і внести свій вклад в нормальне завершення зимового сезону, в підготовці Конференції і я не збираюсь ігнорувати  їх вимог, якщо вони будуть узгоджуватись з нашим Статутом і Положеннями і прикладу для їх виконання  всі зусилля.  Я одразу  заспокою увесь склад Правління, -  я не збираюсь когось звільняти, я всіх їх знаю добре за 11 років спільної праці на різних посадах, крім тих,  чиє призначення скасував суд. Я пропоную почути один одного за для блага нашої «Дружби».
             Я звертаюсь до ініціативної групи по підготовці і проведенню позачергової Конференції. Я готовий надати всіляку допомогу  Правління для вирішення цього, як я бачу, головного завдання.
             Я звертаюсь до кожного члена нашої громадської організації. Управляти підприємством такої форми дуже нелегко. Я розумію, що ви є тут не для того, щоб просиджувати час дозвілля на засіданнях і конференціях. Але ж  іншого шляху немає. Якщо не ви, то інші будуть  вирішувати як далі жити і що робити, скільки платити і що будувати і як. Тоді не коріть, що ви з чимось не згодні – пливіть собі за течією мовчки. Я не правий – є інший шлях – обслуговуючий кооператив. Ви згодні? Я ні, я тут мешкаю. Бо тоді його керівництво зовсім нас ні про що питати не будуть, а 20 % плюс до членських з прибутку, сплачувати будемо.   Але все рівно для прийняття любого рішення треба легітимна Конференція. І якщо на цей раз ми не зберемось, не прийде представник кожного ПСТ, тоді і глузду у цьому зверненні ніякого. І я затратив 11 років своєї праці за дарма.
           У наступну суботу 12.02 о 11.00 біля Правління, я і керуючий склад Правління  чекаємо  всіх бажаючих садоводів щоб бажаючі могли  задати публічно питання і отримати публічну відповідь по усім сторонам нашої діяльності, а головне Ваші поради як її покращити.
                     З повагою до кожного. Нам, як ніколи,  потрібна ваша допомога.

Оффлайн bkv1960

• Участник
  • **
  • Карма 20
Радостно слышать это от человека, который в группе лиц. Участвовал в подделке решения "Конференции" и провели перерегистрацию МСТ "дружба".
Теперь вы провели долгую и упорную работу, что бы вернутся на должности.
Беззубость нынешнего руководства МСТ поражает.
Вместо того, чтобы запретить вам (компании Митюка), вообще когда либо претендовать на должности в МСТ. За мошенничество и .т.д
Все эти фокусы сходят вам с рук.
Браво снимаю шляпу перед нынешним "руководством".

Оффлайн Диод

• Администратор
  • Участник
  • *
  • Карма 690
Наразі офіційно Голова Правління МСТ  "Дружба" Мітюк Анатолій Іванович.

Оффлайн Диод

• Администратор
  • Участник
  • *
  • Карма 690
Вкрай бажано, щоб усі небайдужі прийшли та надали обгрунтовані пропозиції/висловили аргументовану критику особисто. Теревені в спільнотах то безумовно корисно, в когось навіть виникає відчуття причетності до життя МСТ, але це ніяк не впливає на прийняття рішень Керівництва МСТ по подальшим крокам у справах масива на 2023 рік. Обсяг/умови стягнення податків/взносів і подальший  ПРОЗОРИЙ розподіл дохідної частини в цьому році безумовно критичне питання і як воно відбудеться зараз, стане фундаментом для стратегії вирішення таких питань на майбутнє. 
Офіційна інформація від Керівництва ГО МСТ "Дружба"
Проект Кошторису на 2023 рік.
В суботу 08.04.2023 р., в правлінні з 10 до13 години відбудуться загальні збори з обговорення проекту Кошторису.
Запрошуємо прийняти участь і надати пропозиції. Прохання надавати пропозиції в письмовому вигляді.