Автор Тема: Место для спуска лодки на воду в обводной канал  (Прочитано 2244 раз)

Оффлайн Sokrat

• Участник
  • **
  • Карма 43
  • Массив: Дружба
Добрый день. Предлагаю, обустроить место для спуска лодки на лафете в воду в обводной канал. Примерное место, возле бетонного моста напротив охраны или на противоположном берегу напротив охраны. Есть возможность договорится на аренду трактора. Цена пока неизвестна.

Оффлайн Paul_T

• Участник
  • **
  • Карма 169
  • Випадковий перехожий
  • Массив: Слава
А ви впевнені, що нам у каналі потрібен човен такого розміру, що його треба запускати на воду на лафеті за допомогою трактора? Мені здається, що таке треба запускати на морі, а не у вузькому каналі. Надувний човен на веслах або на невеличкому моторчику. Бо сьогодні ви притягнете свій човен з лафетом, а завтра хтось притягне свій розміром з автобус і своєю хвилею просто змиє нафіг всі пляжі з мостами разом.

Оффлайн san4as

• Участник
  • **
  • Карма 12
Так а где плавать то на такой лодке! От моста - к пантонному мостику??? А под главным мостом пройдет только надувная....

Оффлайн Ахимас V

• Участник
  • **
  • Карма 70
  • Массив: СТ "Полимер"
Согласен. Лодка такого размера лучше себя будет чувствовать на КВХ. Лодку же типоразмеров поменьше можно и так спустить в любом удобном месте.

Оффлайн Sokrat

• Участник
  • **
  • Карма 43
Дорогие дачники, мы говорим о тех лодках которые спускаются и ходят по каналу сейчас (2017г.) А они спускаются на лафетах в районе базара прямо с ПЛЯЖА. Если кому интересно, остановитесь в с. Лебедивка на мосту там есть такой сьезд.

Оффлайн Гоген

• Участник
  • **
  • Карма 95
  • Люблю свои Ровжи
  • Массив: Мир, Труд, Дружба
в районе Лебедивки, насколько мне известно, нет такого количества купальщиков и пляжей. как по мне- достаточно тех альтернативно одаренных, которые время от времени гоняют на лодках размером с Казанку и Прогресс с ревущими 50сильными моторами прямо перед основными пляжами и безо всякого спуска.

Оффлайн Paul_T

• Участник
  • **
  • Карма 169
  • Випадковий перехожий
  • Массив: Слава
Більше ніж достатньо.
Звикайте до того, що не все можна робити там, де заманеться. Наприклад, мені не важко залишити машину на призначеному для того місці, що має охорону і сплачувати за це. На відміну від бидла, якому треба поставити машину біля самісінького під'їзду. В результаті, коли мені треба поставити машину на 5-10 хвилин щоб розвантажити покупки, я маю їх тягати через пів-двору тільки тому, що воно, бачте, післязавтра на роботу буде їхати на машині. :diablo: Я їзджу на роботу щодня.
До речі, це не лише моя особиста думка, це світова тенденція, що вже доповзає до нас. Ось, наприклад, свіжа новина - В новых строительных нормах запретили внутриквартальные парковки